وابسته به پارک علم و فناوری

استان چهارمحال و بختیاری

0383 222 9646

شنبه-پنجشنبه 24 ساعت شبانه روز

 

علایم کمبود ویتامین ­ها در قزل­ آلای رنگین ­کمان و خطرات آن


علایم کمبود ویتامین ها در ماهی قزل آلای رنگین کمان و خطرات ناشی از آن

  • وجود ویتامین­ ها برای بقاء، رشد و تولیدمثل طبیعی حیوانات ضروری ­است.

  •   در جیره غذایی ماهی یازده نوع ویتامین محلول در آب و چهار نوع ویتامین محلول درچربی به­ کار می­ رود.

  • نیازهای مربوط به ویتامین­ها در جیره ­غذایی تحت­ تاثیر اندازه، سن، میزان ­رشد­، شرایط­ فیزیولوژیک­، وضعیت ­سلامتی­، ترکیب­ جیره­ غذایی­، پایداری جیره در آب، شرایط­ محیطی و همچنین دسترسی به ویتامین­ ها از طریق مصرف موادغذایی طبیعی و دخالت فلور­میکروبی دستگاه­ گوارش قرار­دارد.

  • افت ویتامین ­های محلول در آب در طول روند فرآوری و ذخیره اجزای جیره­ های نهایی و نفوذ آب در هنگام ورود آن­ها به آب ، از جمله عوامل تاثیر­گذار بر دسترسی به ویتامین ­ها در آبزیان پرورشی هستند.

  • در جدول زیر برخی از مهم ­ترین ویتامین­ های مورد نیاز ماهیان، میزان احتیاجات­ غذایی ماهی قزل­ آلای ­رنگین­ کمان به ویتامین مورد­نظر و برخی از علایم کمبود این ویتامین­ ها در بدن ماهی گزارش گردیده ­است.

 

 علایم کمبود ویتامین ­ها در قزل­ آلای رنگین ­کمان و خطرات آن

علایم کمبود ویتامین ها در ماهی  قزل آلای رنگین کمان و خطرات ناشی از آن

 


بهتر است مطالب زیر نیز مطالعه شوند:

بیماری های تغذیه ای قزل آلا

تشخیص و درمان ماهیان

تغذیه و غذادهی ماهی قزل آلا

ارسال نظر